606 måndag den 10/6

Efter många avhopp och ett väldigt sent vart det åter matchracing. Fam Westh mot Anders Å och Mårten i Anders båt. Kvällen började regnig och roterande vindar men efter en stund kunda vi få ut en bana och vinden stadgar sig. Vinden kom från väst och var från 1-3 m/s.

Kvällen bjöd tillslut på toppen väder i lätta vindar. Vi hade inte ordning på trimmet i början och vart i första racet var vi helt överkörda. Andra racet fick vi fart i båten men förlorade vid en rundning och sedan valde vi att göra en tidig gipp vilket gjorde att vi tappade mycket. Efter en närkontakt vart Fam. Westh litte skärrade och började segla något för försiktigt därför kunde vi vinna de tre sista racen. Vi växlade bana under kvällen växlade mellan olika målgångar och antal varv.

Vi som var ute hade en mycket trevlig kväll på vattnet.

Nästa vecka hoppas jag att vi kan få deltagar max med 5-6 båtar på sjön.

Kameran han inte upp denna kvällen.

/Mårten