Inför Mariehamns regattan

Båten är packad och klar och imorgon bitti bär det av till Mariehamn. Det blir färja från Grisslehamn med Eckerölinjen. Hoppas ingen mäter våran längd, då det visade sig vara avsevärt billigare att ha ett ekipage som är under 10m än över, typ 140kr jämfört med 1200kr enkel resa…..
Nu är hela 39st 606or anmälda till regattan. Då det alltid droppar av anmälda båtar, gissar jag att det kommer 34st, men det är ju många det med. Vår målsättning är inte hög, börjar vår slut placering med en 2a är jag mer än nöjd och börjar den med en 3a kommer jag förmodligen vara nästa lika nöjd och haft lika roligt. Besättningen är ju inte riktigt samkörd, det är på den nivån att varken Filip eller Elias har en aning om hur de skall tex få upp spinnackern. Har tränat 1 gång med Elias, då viasade jag honom vad man gjorde, det är allt. Det gör ju att vi kommer fölora myyyycket i rundningarna, så är det ju bara. Vi får hoppas att det sitter lite till söndagen.
Camp Björnsjö blir på någon camping på Eckerö har vi bestämt. Där blir det bra att stanna några dagar också efter regattan. Mariehamn har vi gjort förut och sätta upp vårat tält det gör man helst bara en gång….