Besättningsbyte

Igår tog familjen flyget hem och samtidigt landade Steven. Dagen efter lämnade Hasse för hemfärd till Sverige och Janne plus Mårten mönstrade på. Nu är vi full besättning och har förberett oss för avsegling i morgon.

Matlådor är fixade, riggen inspekterad, gasol och diesel påfyllt. Nu är det dax för middag, sen väljer vi försegel innan vi lägger oss.

Killarna prövar en Skottsk whisky.

Vinden ser OK ut och vi siktar på Limfjorden för att få en havssegling på 327 nm istället för 550 nm om vi skulle gå runt Skagen. Vis av förra överfarten då vi fick skumpig sjö och mycket vind i slutet så valde vi att gå igenom Danmark.

Vindprognoser för tisdag morgon.

En reaktion på ”Besättningsbyte”

  1. Spännande!
    Det ser ju ut som att ni får hyggliga vindar, se upp på torsdag bara så ni inte seglar in i kulingen. Håller två tummar för er!

Kommentarer är stängda.