606 måndag 26/8

Efter några avhopp och risk för dårligt med vind kom under kvällen äntligen lite vind. Vid 18 tiden stod vinden riktigt bra men den avtog efter seglingarna. Vi var tre stycken båtar på vattnet, Jag/Janne Anders/Nicklas fam Peter/Tommy. Första racet växlade vi om rejält under racet. Vi började med att gå på fel sida första kryssen sedan gick vi på rätt sida unde länsen för att tappa lite mot Westh unde sista Länsen. Westh hade inte riktigt koll på varven och puttade ut oss från mål och även sig själv. Bakom oss gick Anders/Nickal in som enda deltagare. Andra racet tjuvstartade Anders/Nicklas och vi kunde med hjälp av bättre sida hålla kommandot under hela racet. Tredje racen gjorde Janne så att Anders/Nickla inte nådde upp startmärket utan fick runda om och kom efter. vi fick tidigt komande mot Westh genom bättre sida och kunde åter igen ta en vinst. Sista racet började Westh bra och vi efter men första Länsen gick Anders och Nicklas om oss. Sista kryssen chansade vi på felkant och kom efter medans Westh kunde enkelt ta sin första seger för dagen. Vi han med fyra race denna kvällen. Vädret var varmt och vindar 1-4 m/s /Mårten