Resultat jubileums KM

Vem vill skriva ett bra referat???? Kortfattat referat från fördäck X-372. En dag som började mad stadiga ONO vindar 2-3m/s. De två stora båtarna tågade på på kryssen. Patrik i sin Arcona 400 var allra bäst tätt följs av Uffes Hanse 430. Efter tågade vi på fort men inte allt för högt. På första medvinden kom Ginnakern upp på Uffes båt och tågade om Patrik. Patrik seglade endast med familjen och Spinnakern kom upp för första gången i år. Vi satta spinnaker efter de andra och var en bit efter. När vi kom åter tillbaka mot starten började vinden dö ut och det fanna fläckvis vind över banan. vinden var ni 0-1m/s. Västra Kyrkfjärden fanns det mer vind än östra så Uffe och Patrik gick från övriga fältet och vi låg mellan dessa storbåtar och övriga fälltet. Stora fältet var sammlade i en vindby. På slutet lyckade uffe segla in innan det blev ännu mindre vind. Patrik som hade tappat lite på uffe sökte sig ut på södra fjärden men där tog det helt stop. Vi kom ifatt och om genom att segla längs Ekerölandet. Vi gick imål som tvåa och Patrik sim trea sedan försvann vinden helt och resterande båtar drev imål. när sista båt gick imål kom lite vind tillbaka på fjärden. Kvällen avslutades med dans och dryck under jubileumsfesten. Grattis Uffe til en bra genomförd segling. Extremt bra beräkning av rådande vind tillgång. Resultat /Mårten