Blöt SRS torsdag 23/5

Vädret vart inte riktigt vad det har lovat. Det bidde regn och svaga vindar. SMHI lovade uppehåll vind 4 (6) från ost.

Vi var tre tappra båtar ute Janne var försenad och han inte ut och Kenta väntade ivrigt på Janne. När janne kom han de inte få ordning på någon båt att segla. Det vart återigen krysslänsbana som är trevligt när man kör spinnaker. Göran och halva EBk seglade denna kvällen med Elan 37an. Jag var även där och det var min första gång i båten med segel uppe. Efter en tid fick jag ordning på trimmet på båten och även denna båten seglade väl men kanske inte så högt i vind i den lätta vinden. Kanke lite litet försegle i lätta vindar. Vi ryckte ifrån från början då övriga båtar seglade med självslående var detta nog ganska naturligt. Hanse 370e och Carrerar var jämnsidigt uppe vid kryssbojen men Carrerar drog ifrån med spinnakern.

Resultat