EBK båtar i farten till helgen

Några EBK båtar kommer lämna Kyrkfjärden och tävla på andra håll till helgen.
Johan&Johan kommer med delta i Gullviverallyt med Bannern. Hoppas ni fått ordning på allt fix nu grabbar, så ni kan fokusera 100% på att segla bra. Det skall bli spännande och se hur det går. 90 båtar deltar, så jag antar att det blir tufft. Allt om Gullviverallyt kan man läsa på http://www.gullviverallyt.se/.
Sedan är vi 2st 606 besättningar som åker till Gävle för att delta på en segling i 606ornas rikscup. Det är Mårten & Göran i Molly och Jag (Janne) & Lasse Wihlke med 631an. Det är närmare 30 båtar anmälda, så det är ett rejält startfält. Försäsongsträningen har ju varit lite sisådär, Mårten har meckat och har premiär nu på torsdag och jag har i pricip bara provat båten 2 ggr. Men det skall bli kul och känslan att ligga på startlinjen och känna adrenalinet rinna till gör resan värd bara för detta. Resultat kommer på www.gss.nu. Vi får väl hoppas det är lite lokala blåbär med, som vi kan vinna över