KM och Cupen

I Helgen kommer det bli sten tufft mellan båtarna om att vinna KM. Kommer du bli som förgående året en J/70 eller kan någon icke sportbåt vinna i år.

Vinden kommer vara mellan 4-5 m/s SV till V.

Cupen:

Bakom Mårten är det stentuft och placeringen på Fantholmsregattan kommer vara helt avgörande. Det är tre rorsmän som kämpar om andraplatsen. Två sportbåt seglare och en familjebåtsseglare. Förstaplatsen kan teoretiskt kunna tas av David men planerna är att han seglar med Mårten. Skulle David segla med egen båt och ta platserna 1 eller 2 och Mårten komma i nedre halvan skulle David kunna ta hem cupen i år övriga har nog inte en teoretisk chans.

Ska cupen åter gå till en fördäcksgast?

Fördäcks gast som har gått runt i år på flera olika båtar.

  • Klubb 606
  • Davids Nova
  • Mårtens Nova
  • Klubb J/70
  • Egen J/70.

/Mårten