Cupen 2013 SRS

Cupens vinnare har varit klar någon vecka men andra platen avgjordes igår. Jag utnanande alla tre att segla egen båt för att ta andra platsen men Janne tände inte riktigt på idén och utan fajt överlät han den till andra en riktigt ”gentleman”. Nåväll Göran och Kenta ställde upp och ville ta andra platsen och återigen vissade Novan att den är svårslagen. Novan har vunnit 7 av 8 starter i årets segling. Imponerande kanske är det en sportbåt? Den gången den kom tvåa var det med en ynkla sekund mot Elanen. Detta är nog mer överlägset resultat än de gamla sportbåtarna i klubben som mer eller mindre är banlysta från SRS. Mer man kan säga om årets cup är att det endast är tre båtar som har vunnit segrar i år: 7st Nova 4st Elan 37 2st Hanse 430e Det dom har gemensamt är egna mätbrev. 3st Nova seglar i topp Det är 8 personer som har seglat 7 gånger eller mer. 31 medlemmar har seglat i år. Jag är obesegrar i cupen under 8 år. Snittet för torsdagar är 4.11 båtar. Resultat cupen /Mårten