606 måndag 17/6

Kan det bli bättre?

Vi var fem båtar på sjön efter två sena avhopp. Rekord för denna säsongenskvällsegling i klubben och entyp. Vi hade Göran och Albin som funktionär och fotograf, tack Göran. Efter seglingen körde vi med grill och segelsnack då det var vår våravslutning.

Vädret var soligt och varmt och vinden svag 0-4 m/s.

Vi han med fyra race denna kvällen.

Klar bäst ikväll var Patrik och Peter W i SWe-244. De tog tre spikar och en andra plats imponerande. Jag/Janne var näste bästa med 1st:1:a, 2st 2: a och st1 3:e. Anders Å var tredje bäst med 1st 2:a och 3st , 3:e, Fjärde båt var Niklas/Anders 3st 4:e, 1st 5:e, Sist men inte och även en klart minst deltagare var Johan/Jonas med son.

Görans bilder kommer senare presenteras på webben på något sätt.

Åter en härlig dag på Kyrkfjärden.

/Mårten