Vi fick åter en fin dag på Mälaren och denna gången var vinden från Ost och vi ködre på Rödkobbsfjärden upp mot gröna pricken. Vinden växlade mellan 2-6 m/s och vi fick en ren kryss/Läns bana och det gynnar givetvis spinnakerbåtar. Jag seglade med Janne och Alex i min Nova och vi var den enda båten med spinnaker och spänningen uteblev denna aftonen. Mycket bra seglade Hasse H i sin Athena 34 som dundrade fram på medvinden med sitt spirade fock. Vi var 5 båtar denna kvällen och vi gick i mål 8 sekunder efter Uffes Hanse.

Vi fick åter en fin dag på Mälaren och denna gången var vinden från Ost och vi ködre på Rödkobbsfjärden upp mot gröna pricken. Vinden växlade mellan 2-6 m/s och vi fick en ren kryss/Läns bana och det gynnar givetvis spinnakerbåtar. Jag seglade med Janne och Alex i min Nova och vi var den enda båten med spinnaker och spänningen uteblev denna aftonen. Mycket bra seglade Hasse H i sin Athena 34 som dundrade fram på medvinden med sitt spirade fock. Vi var 5 båtar denna kvällen och vi gick i mål 8 sekunder efter Uffes Hanse.

Här är en trevlig bild från kappseglingen 🙂

Nästa vecka blir det förhoppningsvis Elan 37 MED spinnaker för min del.

Resultat

Några fler bilder s:e www.kappsegla.com