Årets roligaste segling

I går var det helt enkelt jätte roligt ute på kyrkfjärden. Det var jämt och spännade och det gälde att inte göra bort sig. Vi var 5st 606 och det roliga var att vi hade hyfsat lika farter på båtarna och alla gjorde bra starter. Första start gick vi på startmärket och vi fick snurra och efter den snurren var vi klart sist vilken medför att alla andra båtar har startat bra. Första racet gick Jannes båt sönder pch Patrik och Niklas var tvungen att utgå. Vinden var jättebra denna kvällen startade med friskvind som gick mer till lätt bris på slutet. Vi han med tre race på 70 minuter. Efter åtta började det mörkna. Vi körde krysslänsbana och två varv. Denna kvällen seglade jag med Kenta och Anders Åslund. Vi välkomnar Anders till klubben.

Resultat (Är kanske inte helt korrekt):

1) Westh, Julia, Romea, SWE-836, (SWE 631 DNF)

2) SWE-631, Westh, SWE-836, Julia, Romeo

3) SWE-836, SWE-631, Westh, Romeo, Julia

Nästa måndag kör vi igen och vi kommer vara åter minst 3 båtar.

/Mårten