EBKare i helgen

Till kristiflygare helgen går en av de klassiska skärgårdsseglingarna i Stockholm, Gullviverallyt. Ett 4 dagars evenmang med segling på dagarna och sociala aktiviteter på kvällarna. 90 båtar deltar och från EBK deltar Johan och Johan, med Bannern. Simon finns också med som gast hos redaktionen på Skota.se, så vi räknar med bonus material till EBK bloggen
Så lycka till på Gullvivan och Windguru prognosen har ni här;

För egen del (dvs Jannes) blir det långsegling, Ystad-Stockholm. Skall följa med en fd kollega som skall segla hem sin nyligen inköpta Jeanneau 42i. Blir nonstop, torsdag kväll-söndag. Ser ut att bli snurriga och lätta vindar.
Sedan ser Kappseglingskursen ut att bli inställd på lördag, men insider information säger att det blir en del ”tjuvträning” för Nina&CO under torsdagen. Vi ser fram mot torsdagseglingarna, då det blir elddop
Tänk också på att Mälarvarvet närmar sig, hög tid att anmäla sig