Härligt nu är semester slut och man kan koncentrera sig på segling.

I går var vi i friska vindar 8st EBK båtar ute och seglade. Vi 606 seglare hade några riktigt finna stunder med hårdttryck i spinnen när båten forsade fram. LYS båtarna fick nog de finast upplevelserna på kryssen i det byiga vädret. Roligt att så många seglare kommer ner när det är lite tryck på vinden. Vädret var givetvis toppen med både vind och sol. Uffe S verkar ha fått igång båten inför hösten. Nästa torsdag blir det kamp mellan Fartyg och 606a. Vi 606 seglare ser fram imot S606K KM i början på september och hoppas att vi ska få till eget EBK KM för 606 under hösten. Just nu lutare det mot den 19 september. Är det någon som vill segla lite 606 i morgon ska vi köra lite i på förmiddagen i regnet. Väl mött på sjön.
/Mårten