SM i 606 – Onsdag

Så var då två gamla gubbar framkommna till SM staden Lidköping vid Vänerns strand. En varm resa var det då Mårtens gistna Volvo hade en ICKE fungerande AC! Har inte åkt bil utan AC på minst 10 år. Bortskämd? Ja visst. Men som sagt nu är vi på plats och har avklarat inmätning och registrering. Vi skall ägna morgondagen åt att testa vår båt då vi ej har seglat denna ännu bortsett ifrån att Mårten testade lite igår på hemma plan för att se att masten satt rättväg etc. Skall bli kul att testa den nya båten. Jag har aldrig haft en så ny båt som från 1999. KUL. Sedan får vi se hur det kommer att gå. Det kommer att bli tuft att få bra starter då vi är ca 60 båtar på startlinjen och i ett så pass stort fält är starterna helt avgörande. Men önska oss lycka till för det kan vi behöva.
Bosse och Peter kommer att dyka upp imorgon så då kanske vi har nytt skvaller pg.
/Göran