Slutet av Caledonian Canal

idag så har vi lämnat Banavie och börjat styra vår kurs emot Skottlands västkust. Vid kl 08:00 slussade vi ner för slusstrappan med åtta olika steg? men som tur var så var vi ensamma i slussen och kunde få hjälp av slussvakten med att flytta tamparna??  där efter så åkte vi vidare till nästa sluss som var uppdelad i två slussar, där så hade slussvakten mer fokus på mobilen än  på omgivningen? nu efter att slussat igenom alla slussar så är vi i slutet av kanalen och har en sluss kvar för att komma ut på Skottlands väst kust/ på Atlanten??

hoppas ni gillade in läget som är skrivet av……….. Johanna✌️??

En reaktion på ”Slutet av Caledonian Canal”

  1. Jodå, kände direkt att det var ny skribent. Det här med Emoijs är alldeles för modernt för Lasse ???? ? ? ? ? ? ? ? ☺️
    Bra skrivet Johanna!

Kommentarer är stängda.