SRS torsdagen 1/8

Det var fina vindar en halv timme innan start. När startewn var var det måttliga vindar från väst. Denna dagen lade jag en bana och den var helt Kryssläns bana och de flesta valde att segla med Spinnaker/Gennaker. Roligt att se flara båtar med undanvindsegling. Några båtar idag verkar ha en mindra bra botten, då fartskillnaden var stor emellan båtarna. J/70 som var nyss uppe hade bra fart i båtarna. Team Gullan gjorde en bra början och hittade bra höjd i lä. De kom snabbt i ledning com de behöll nästa hela vägen till mål. Dehler 34 gick om i slutet innan målet. Vi startade i måttlig vind och i slutet dog mer eller mindre svaga vinden ut. Det gällde att vara lång fram idag. Först över mållinjen var Dehler 34 tätt efter kom Team Gullan.

Denna dagen var både J/70 i topp.

Resultat:

http://www.ekerobk.se/wp-content/uploads/resultat-201611.pdf

/Mårten