606 måndag 4 juni

Vi var återigen 5st seglare en orsak är att jag inte hade skrivit upp denna måndagen i programet. Slarvigt av mig. Denna kvällen var det uppehåll och svaga vindar. Första racet vad det svaga vindar och Janne/Nicklas tog fösta segern framför mig. Anders/Lars hade otur i rundningen och kom fel jämfört med Janne/Nicklas och jag kunde tränga mig imellan deras båt och rundningsmärket.

Andra racet tog jag starten och seglade höll försprånget under kryssen och på medvinden valde Janne/Nicklas fel väg och kom efter. Anders/Lasse kom strax efter Janne/Nicklas i mål.

Sista racet tog Anders/Lars starten men gick på felkant det gjorde även Janne/Nicklas. Jag gick ut från EBK och fann mer vind ute på fjärden och hade ett stort avstånd till nästa båt vid rundning. på medvinden kom Anders/Lars ifatt Janne/Nicklas men var knappt efter i mål ca 2 meter.

Vi hann endast med tre race denna kvällen och jag han inte med kameran då jag seglade ensammen.

/Mårten