Gasen tog slut – inga problem i Largs

I morse tog vår tub med gas slut, vi har en engelsk tub, men den något ovanligare med propan. I UK  verkar det vanligare med butan. Dessutom har vi en liten tub på ca 3.6 kg. Här i Largs var det inga problem, de hade en jättestor inhängnad med gas. Nämnde jag att de har sitt hamnkontor bemannat 24/7?

Ett annat bevis för att det är stort fick jag på vägen tillbaka till båten. Jag träffade en liten dam som inte hittade sin båt, hon trodde att den låg på plats 136, någon bokstav för brygga hade hon glömt. Men hamnkontoret i Largs kan säkert lösa det också, de hittar nog en ny gubbe med båt till henne, för det verkar finnas många ensamseglades män här i Skottland?

En reaktion på ”Gasen tog slut – inga problem i Largs”

  1. Åh vad roligt att läsa! Kan det vara dessa jetströmmar som gör att vi har envis ost och nordostvindar i år?
    Vad tuffa ni är som gör denna resa!

Kommentarer är stängda.