Skottland är landstiget!

Avsegling från Cuxhaven på måndag kväll och framme i Edinburgh kl 13 på torsdag. En segling på ca 480nm.

Seglingen har bjudit på det mesta, ’Tidal races’ i Elbes mynning, kryss till Helgoland, motorgång på måndag natt till tisdag em, lätt läns med stora blåsan till att börja med i sol, sedan en fantastisk läns med lilla kulan under natten och toppade 14,7 innan spinnbommen i kolfiber sprängdes. Sedan fortsatt läns i hårdare och hårdare vind i ihållande kallt regn med lite vridning mot NW från W. Vid inloppet till Edinburgh hade vi byar på 19m/s. Våghöjden upp till ca 4 m.En liten rolig händelse var den lilla svala som mitt på havet hittade oss och Anders arm för en vilopaus.


Väl framme städas båten ur och vi åt och fick en liten whisky (tack Physikgruppen för whiskyn!).

3 reaktioner på ”Skottland är landstiget!”

  1. Kul Lasse att se och höra om er fantastiska semesterresa. ? Följer era vidare äventyr i Skottland.

Kommentarer är stängda.